WYSIWYG Web Builder
Rustiek, apart van het kampeergedeelte, staan twee vakantiewoningen. De woningen liggen in en naast een kleine boomgaard (ongeveer 800 m2), beschut door  gevarieerde houtsingels bestaande uit o.a. meidoorn, lijsterbes, hazelaar, veldesdoorn, haagbeuk, krent, boerenjasmijn, wilde liguster en kornoelje.
Een prachtige zeer ruime plek voor de rustige vakantieganger die van natuur en privacy houdt. 

Beschrijving
De buitengevels van de woningen zijn bekleed met inlands lariks van landgoed Twickel.  Het dak op het zuiden is bedekt met zonnepanelen. 

Indeling
Hal, toilet, woon/eetkamer met  open keuken. 1  slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met wastafel, royale douche en 2e toilet en een inpandige berging.
Alle vertrekken zijn gelijkvloers en zijn voorzien van plavuizen. 

Inrichting
De inrichting is compleet met eethoek, zithoek, servies, kookgerei, bestek,  koffiezetapparaat, satelliet-TV en -radio, dekbedovertrekken, bedlinnen, verstelbare  tuinstoelen, etc. Handlinnen verzoeken wij u zelf mee te nemen.

Parkeren auto

De auto kunt u parkeren bij de vakantiewoning.

Wassen, drogen
Op ons terrein kunt u gebruik maken van de wasmachine en /of droger. Informatie hierover is verkrijgbaar bij de receptie. 

Aantal personen

De vakantiewoning wordt verhuurd aan maximaal 2 personen. Er is een mogelijkheid om een extra opklapbed te huren voor een eventueel 3e persoon.

Minder validen
In 2014 is een van de 2 vakantiewoningen verbouwd, De slaapkamer is vergroot, waardoor deze geschikt is voor minder validen. Deze slaapkamer is voorzien van een bed met electrisch verstelbare lattenbodems.

Internet
In beide vakantiewoningen is het mogelijk gebruik te maken van wifi.

Niet roken en geen huisdieren


Markelo - Hof van Twente